#50books ’15-44

was jij vroeger ook verzot op stripverhalen en lees je ze nu nog?

tattooUntitled1
Gauw klaar, ja en ja.

Dat begon eigenlijk al met Sjakie IJzenmeier of hoe die ook mocht heten in dagblad Het Centrum, de Utrechtse krant die bij ons thuis gelezen werd. De boekjes van Dick Bos, Suske en Wiske natuurlijk. Kuifje, Vaillant, Erik de Noorman. Donald Ducks en Sjors en Sjimmies, ik nam alles tot me. Appie Happie, ik genoot ervan. Later ook nog Asterix en Obelix maar bovenal de verhalen van Marten Toonder over Tom Poes en heer Bommel.
Inmiddels ben ik zelf een heer van stand dus ik begrijp de verhalen steeds beter 😉
Ik lees ze nog, enkel als ik ze toevallig tegenkom, die stripverhalen. En de nieuwe Asterix en Obelix staat hoog op mijn verlanglijstje.

One thought on “#50books ’15-44

Add yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑