#50books ’16-11

Ga je in de boekenweek speciaal naar de boekwinkel voor het boekenweekgeschenk?

Niets is veranderlijker dan een mens zegt men wel. Omdat ik af en toe wil bewijzen dat ik ook maar een mens ben heb ik gebruik gemaakt van de verwijzing die Hendrik Jan maakte, in 2013 is een vergelijkbare vraag door Peter gesteld. Er vanuit gaande dat ik ook toen gereageerd had ben ik op zoek gegaan naar het daar ingenomen standpunt.
Wel, ik zou vandaag exact hetzelfde antwoord hebben kunnen gegeven. Waarmee dan is aangetoond dat de stelling waarmee ik begon in ieder geval niet in alle gevallen bewaarheid wordt. Bovendien heb ik hiermee niet bewezen dat ik ook maar een mens ben, of vergis ik me daarin?

3 gedachten over “#50books ’16-11

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑