#50books ’16-21

wat is jouw ideale boekwinkel?

Tja, daar vraag je me wat, Hendrik Jan. We hebben hier in de Zilverstad  al jaren geen echte boekwinkel meer. Een Bruna, daar kun je boeken en tijdschriften kopen, felicitatiekaarten, staatsloten en printerpapier. We hebben hier geen Donner of Paagmans, geen Broese Keemink. Maar kwam ik daar ook? Eerlijk gezegd zelden of nooit toen ik nog in Utrecht woonde. De Slegte ja, ramsj.
Wat snuffelen op een boekenmarkt, leuk En verder Bol.com, voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis. Ook voor e-books.
Je hebt gelijk, ik ben geen romantisch typje, meer praktisch ingesteld!

3 gedachten over “#50books ’16-21

Voeg uw reactie toe

  1. Geen romanticus hé … las ik bij Martha ☺ Nou, wij hebben een standaard boekhandel in het dorp… lekker makkelijk maar ze zien er zowat allemaal hetzelfde uit. Geeft mij dan maar De Dominicanen in Maastricht maar … tja, ik kan daar niet naartoe zonder daar even tussen de boeken te gaan snuisteren ook al hebben ze er nagenoeg hetzelfde assortiment als bij ons.

    1. begin juni zitten we een weekje in Maastricht, ik zal eens bij die paters gaan kijken. l i het eigenlijk vooral de bedoeling Belgisch Limburg en de Kempen te gaan verkennen,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑