#50books ’16-28

Wat is jouw vakantielijstje?

En dan bedoelt Hendrik Jan je boekenlijstje, vanzelfsprekend.
Vakantietijd is sowieso tijd voor de e-reader, ongeacht het geplande vervoermiddel. Ideaal om zonder veel ruimte in te nemen de nodige boeken mee te nemen. Maar zou ik het hierbij laten dan kun je terecht opmerken dat ik me er met een Jantje van Leiden van afmaak.
Sinds ik Het puttertje van Donna Tart op een vakantie heb meegenomen kies ik nog slechts eenvoudige (ont)spannende literatuur/ lectuur. Een detective of iets soortgelijks. En ook wel verhalenbundels en gebundelde columns. Iets dat ik eenvoudig opzij kan leggen omdat vakantie voor mij meer is dan lezen. Want ik wil de omgeving verkennen, lekker een stukje fietsen, een schilderijtje maken misschien. Ik wil vooral dat niets moet, daar heb je immers vakantie voor!

5 gedachten over “#50books ’16-28

Voeg uw reactie toe

  1. Op mijn lijstje staan om te lezen van de zomer, ik blijf overigens voorlopig thuis maar in mijn geval wil dat niet zeggen dat ik dan niet lees.
    Net gelezen, Muidhond van Inge Schilperoord Beklemmend maar een ontzettend goed geschreven boek.
    Maan en Zon van Stefan Brijs Pogingen iets van het leven te maken door Hendrik Groen. De man die haast had van Jan Toortelboom. En Lila van marilynne Robinson. Zelf heb ik ook net En Gij nu van Griet op den Beeck gelezen Lachen en ..een traantje.

  2. Ik heb tijdens mijn laatste vakantie eindelijk The Help (Een keukenmeidenroman) van Kathryn Stockett gelezen. Geweldig boek. En nu ligt De Amerikaanse Prinses klaar om aan te beginnen. Ben benieuwd. Heeft goede recensies.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑