#50books ’16-8

Vorige week heb ik de #50books-vraag aan me voorbij laten gaan. Ik vertoefde op het zonnige Gran Canaria en had alle tijd om een boek te lezen. En, omdat ik een man ben kan ik niet twee dingen tegelijk. Het leven is keuzes maken en in vakanties kan ik voor een boek kiezen.
Terzijde, de vraag van vorige week ging over poëzie lezen en dat doe ik niet. Dus, ook als ik niet in vakantiesferen had verbleven zou ik de vraag aan me voorbij hebben laten gaan. De vraag van deze week sluit op deze inleiding aan:

Hoe maak jij tijd om te kunnen lezen?

Ik maak zo goed als nooit tijd om te lezen, ik hou eventueel tijd over en die vul ik dan met lezen. Bijna nooit, dezer dagen toevallig wel een beetje. Simpel omdat het bibliotheekboek waaraan ik in de vakantie begonnen ben nog niet uit is.
Zodra ik Ronald Gipharts Harem tot een goed einde heb gebracht ga ik weer over tot de orde van de dag. En dan hou ik mogelijk af en toe weer eens een uurtje over om me in een goed boek te verdiepen.

2 Comments

  1. Oei oei oei mocht ik gewoon lezen als er tijd over is en niet bewust inplannen dan zou er bij mij van lezen niet veel in huis komen vrees ik ☺

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.