#50books ’17-30

Welk boek ligt je het prettigst in de hand?

Een lastige vraag met voor mij een eenvoudig antwoord. Ik kan geen boektitel noemen maar paperbacks komen wat mij betreft niet in aanmerking. Hardcover dus, hoewel, eerlijk gezegd gaat mijn voorkeur uit naar de e-reader. Mijn Kobo, handig en licht formaat, eenvoudige bediening en makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Dat zegt natuurlijk niets over de inhoud van wat ik lees maar daar wordt ook niet om gevraagd.

2 gedachten over “#50books ’17-30

Voeg uw reactie toe

  1. Het mooie van zo’n ereader is dat je prima 50 shades of grey kan lezen, zonder dat iemand het door heeft. Of andere pulp romannetjes natuurlijk šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑