Daar gaan we weer

Straks moet ik even naar Bergambacht voor een coronatest. De uitslag zal hoogstwaarschijnlijk positief zijn, afgaande op de zelftest die ik zaterdagavond gedaan heb. En dus weer een weekje in totale afzondering.

Ik heb zelf gelukkig nergens last van, die eerdere ontmoeting met het virus en twee prikken doen hun werk blijkbaar goed. Maar ja, ik kan anderen besmetten, iets wat ik niet wil natuurlijk.

Ik moet er afgelopen week tegenaan gelopen zijn en kan daarna dus ongewild het virus verder verspreid hebben. Ik heb in die week verschillende ontmoetingen gehad en ondanks dat we ons strikt aan de anderhalve meter houden kan er wat gebeurd zijn. Heel vervelend, ook voor mij, maar het is niet anders.

De voor dinsdag geplande boosterprik zal ik ook maar afzeggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.