Een jaar geleden

Een jaar geleden liep ik ook met een flinke verkoudheid. In verband met een nieuwe coronagolf maakte ik een testafspraak bij de GGD. Ik kon terecht in Woerden. Achter aansluiten in een forse rij. Tja, oktober, wat wil je, half Nederland loopt met een snotneus.

Het is prachtig weer, ik sta met het raampje open en geniet van de Dubliners. De verkeersregelaar van dienst, een jonge vent met lang rastahaar blijft in de buurt, hij zegt het heerlijke muziek te vinden.

Na de nodige administratieve handelingen ben ik aan de beurt. Het valt me best wel mee, die test, zeker na de verhalen die ik zo hier en daar gehoord had. Dat was 23 oktober, twee dagen later kreeg ik de uitslag, corona positief. En nog twee dagen later lag ik in het Groene Hart Ziekenhuis aan de zuurstof.

Ik ben er weer helemaal bovenop gekomen gelukkig. Maar vind je het gek dat ik deze dagen even terugkijk? En met spanning de nieuwe ontwikkelingen volg, weer de ziekenhuizen vol zie lopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.