Corona, een vriendelijk plaatje?

Vreemd genoeg, zo’n virusje, het geeft een vrolijk plaatje. Een kleurloos beestje, de achtergrond bepaalt het beeld. En dus zie je de monstertjes met een groene, een blauwe, een rode achtergrond stilstaan of bewegen op je schermen.

Gokmen T. kreeg levenslang, de aanslag, vorig jaar in Utrecht rechtvaardigt dat volgens mij. Een virus wil je dat niet aandoen, levenslang laten bedreigen. Elimineren zou ik zeggen en daar is de strijd ook op gericht, of, zo nodig tenminste de kracht ontnemen.

Ik hou me zoveel mogelijk aan de adviezen, begrijp de doelstelling en de keuze uit de opties. Groepsisolatie, geen lockdown.

En ik probeer mijn bescheiden inbreng te leveren aan het uitbannen van het isolatievirus van de koning, het is behelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑