5 Comments

  1. Het was een drukke dag, meer nog, een goed gevulde driedaagse. Twee feesten, vrijdag de bruiloft van Kiona en Roy, zondag de verjaardag van José. En die laatste werd gevierd met een BBQ.
    Voor een BBQ kun je kant en klare pakketten halen bij slager of supermarkt maar zelf marineren en saus maken is natuurlijk leuker. Dus dat stukje zaterdag dat over was na de fietstocht door de Biesbosch werd gevuld met vlees snijden en in de marinade zetten en met het maken van een overheerlijke pindasaus. En de zondagochtend werd benut met het rijgen van het vlees en garnalen aan stokjes en het maken van vispakketjes.
    Het was het allemaal waard, de BBQ was lekker en gezellig. En als dan om na middernacht de laatste gasten vertrokken zijn rest slechts het kaarsje dat de laatste uren van de avond bijlichtte.

Laat een reactie achter bij Rose-marieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.