Oudjaar 2016

‘Nee, dank je, voor mij geen oliebollen, ik pik er hooguit ergens een voor de gezelligheid mee.’
Het was een gedenkwaardig jaar, 2016. Privé dan, als het om het wereldnieuws gaat moeten we het maar gauw vergeten, dat was een soort rampjaar, radeloos, reddeloos, redeloos, de geschiedenis herhaalt zich.
Privé dus wel, we hadden weer een paar heerlijke vakanties en vierden ons veertig jarig huwelijk. Voor dat laatste ontvingen we van onze jongens een prachtig cadeau, het is in de maak. De Stichting SWOS groeit en groeit, hier en daar moeten we die groei afremmen om niet aan ons eigen succes ten onder te gaan. Mijn schilderactiviteiten hebben een nieuwe impuls gekregen en ik schreef weer iedere dag een weblogje. Voor meer details zou je die blogs nog eens na kunnen lopen, al met al een uitgebreid dagboek.
Kortom, ik kijk weer tevreden terug.
En vooruit! Wat 2017 brengt moeten we afwachten. Er zijn wel alweer plannen gemaakt (en zelfs deels uitgewerkt) voor een paar meerdaagse uitstapjes. En deze pater famileas hoopt een nieuwe loot aan de stamboom toe te voegen.
Oudjaarsdag blijf ik lekker binnen. Al dat vuurwerk is slecht voor mijn longen. De waarschuwing ‘oppassen met vuurwerk’ is aan mij niet besteed. Ik wens iedereen een gezellige jaarwisseling!

8 gedachten over “Oudjaar 2016

Voeg uw reactie toe

  1. Gefeliciteerd met de komst van de nieuwe wereldburger.
    Krijgt je kleinzoon er nu een broertje of zusje bij of is je andere schoondochter in blijde verwachting?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑