De kust

Nadat we in onze vakantie Hooghalen en Hoenderloo en omgeving verkenden hebben we deze periode van vrije dagen gisteren afgesloten met een fietstocht in de duinen.

We begonnen bij Van der Valk in Wassenaar en reden via Meijendel naar Katwijk. Onderweg genoten we een tosti geitenkaas tomaat met zicht op zee. Voor de kust lag een rij schepen te wachten om via IJmuiden naar Amsterdam te varen.

Het was heerlijk fietsweer, weinig wind, lekkere temperatuur. We waren dan ook niet de enigen. Vooral in het duingebied waren veel fietsers en toch ook nog wel regelmatig een scootmobiel.

De terugweg was minder mooi. We volgen normaal gesproken een knooppuntenroute, vaak een garantie voor de mooiste en rustigste wegen. Helaas was het nu een drukke provinciale weg tussen Katwijk en Wassenaar. Maar in Wassenaar werd het weer goed gemaakt, kregen we een landgoederenroute. Er staat het nodige te koop maar we gaan er maar niet op in. Voorlopig zitten we hier goed en daarna wordt het toch iets levensloopbestendig.

Al met al weer een kilometer of veertig, een mooie afronding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑