De meule kreeg kleur

Het is gedaan met de rust. Vrijdagavond liep het hele vakantiepark vol. Niet dat het ons verbaasde, het Pinksterweekend is begonnen. Niet dat we er veel last van hebben, bovendien zijn we natuurlijk veel weg. Ook gisteren fietsten we weer een kleine vijftig kilometer. We gingen op zoek naar een kasteel Genenbroek in Achel, niet ver van Valkenswaard. Het kasteel bleek onzichtbaar en niet te bezoeken, de nieuwe eigenaar is gesteld op zijn privacy. Dat is zijn goed recht, natuurlijk.

Maar daarom niet getreurd, we hebben even goed een heerlijk tochtje gehad.

In de ochtend heb ik even zitten schilderen op muziek van de overburen, een groep sportievelingen van een man/ vrouw of twaalf die bezig waren met een stevige work-out. Ik had even de neiging om mee te gaan doen maar heb het toch maar bij de verf en pencelen gehouden. De molen die ik gisteren getekend had heb ik nu op het canvas kleur gegeven.

Bij die molen hebben we voor de derde keer deze week gegeten. Erg veel alternatieven zijn er niet in de directe omgeving maar het is geen straf je daar te laten bedienen. Prima eten, goede bediening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑