Dip #WOT ’15-29/2

Zo waren wij eens te gast bij vrienden toen de gastvrouw mij vroeg een knoflooksaus te maken. Ik vroeg of het een milde saus moest worden, dan wel een pittige. Neen, het moest een pittige saus worden. Ik voldeed aan dat verzoek en deed er toen nog maar een extra teentje allium sativum in, en ik moet zeggen het smaakte verrukkelijk. Na afloop van de maaltijd was het verzoek om het restant in het afvoerputje te werpen want men zou een poosje op vakantie gaan.
Achteraf bleek, dat de alleenwonende buurvrouw, die avond in haar tuintje en haar woning een soort gaslucht had geroken, (waar knoflook om bekend staat) en later in de avond had zij toch ongerust het gasbedrijf gebeld. Daarop verschenen er twee deskundige lieden die de boel op gaslekken hebben nagekeken, maar zij vonden niets.
In de keuken hing nog een gasgeiser. Op de vraag hoe lang dat ding er al hing antwoordde de vrouw naar waarheid, dat dat al minstens een jaar of tien het geval was.
“Als ik u was, zou ik dat ding maar eens vervangen mevrouw,” was het advies…
Zo kreeg de buurvrouw de volgende dag een nieuwe geiser en een ieder heeft daarop er het zwijgen toegedaan….

Sorry Jan, het zwijgen ertoe doen past niet in dit geval. En aan ieder ander, ik vind dit zo’n anekdote dat ik hem jullie niet wil onthouden!

3 gedachten over “Dip #WOT ’15-29/2

Voeg uw reactie toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑