Sokken

Zaterdag ga ik buiten schilderen, hier in het centrum van Schoonhoven. Als het weer het toelaat in ieder geval.

Het lijkt me niets dan met een volledig wit canvas te beginnen. En dus is gisteravond het schilderij al grof neergezet.

Dus nu niet zeggen, dat is niet goed, dat kan beter! Het is maar de basis. Ben je in de buurt, kom gezellig even langs!

Eigenlijk had ik het over mijn sokken willen hebben. Over de sokkenla die de laatste jaren drastisch kleurrijker werd. Het saaie grijs, donkerblauw, zwart is er nog wel maar verre van dominant. Bonte sokken voeren inmiddels de boventoon, happy socks, vrolijke kleuren, leuke plaatjes. Ananassen, kersen, kattenkoppen, dat soort maar ook kleurige strepen.

De mooiste sokken die ik heb draag ik als ik de kleinkinderen ga zien. Er staat op dat ik de beste opa van de wereld ben. En dat is natuurlijk ook zo! Dat kan toch niet anders met zulke prachtige kleinkinderen!

Deze warme dagen blijven de sokken in de la. Niet dat ze niet tegen de warmte kunnen maar ik loop dan blootsvoets of op sandalen. En als er iets is waarvan ik vind dat het niet kan dan is het korte broek met sokken in sandalen.

Een gedachte over “Sokken

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑