Risotto? Smeuïg #WOT ’17-32

“Mijn zus vroeg om het recept van die heerlijke risotto.”

“Welke risotto?”

“Die, die ze toen meegekregen heeft omdat ze op tijd thuis moest zijn.”

Tja, sorry hoor maar dat sla ik allemaal niet meer op. Ik maak regelmatig een risotto en ze zijn allemaal lekker of heerlijk. Smaken verschillen nu eenmaal. En ik ben geen kok die alles netjes afweegt en noteert. Was het met champignons, spinazie, rode bieten, venkel? Met ham, worst, vis, zeevruchten? Of met een combinatie daarvan? Al dan niet gedroogde tomaten, parmezaanse kaas? Altijd heerlijk smeuïg

Het enige dat er naast rijst en witte wijn altijd in zit is een flinke teug liefde voor degenen die de maaltijd zullen genieten.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.