Salades

Een hittegolf, nog nooit zolang als nu. Voor het avondmaal kiezen we vaker voor een salade. Niet altijd, per slot van rekening komen ook in warmer landen warme maaltijden op tafel.

Maar goed, we troeven elkaar af met pastasalade, bietensalade of alleen maar met groente en vlees of vis. Zoals gisteren, venkel, sinaasappel en witvis en nog het een en ander. Heerlijk maaltje net als een dag eerder toen witlof en gerookte kip de smaak bepaalden.

Voor mij vandaag de volgende uitdaging, kies ik voor een van mijn beproefde recepten of ga ik op zoek naar iets nieuws. De tijd zal het leren, van het resultaat wordt het ongetwijfeld smullen.

2 Comments

  1. Gisteren een Mexicaanse bonenschotel gegeten, met veel paprika, komkommer, ui en rösti. Ik hou niet van koude pasta, dan eet ik nog liever brood, wat natuurlijk ook prima bij een salade kan. Gisteren was het bij mij boerekool met worst en augurk. De dag daarvoor Marokkaans. Vandaag moet ik het nog bedenken. Dat gebeurt 30 seconde voordat ik aan het eten begin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.