Top 2000

Het kan weer, stemmen op nummers die je graag in de top 2000 ziet. Geef minimaal vijf, maximaal vijfendertig muziekjes op en misschien hoor je ze tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Ik ben er maar even voor gaan zitten, een kwartier, twintig minuten. Of ik dan weet wat ik zal kiezen? Wel nee, een paar uitvoerend artiesten, en dan zie ik verder wel wat me te binnen schiet. Dire Straight, het werd Brother in Arms, Maar iets anders was ook mogelijk geweest. Beatles, Stones, ACDC, Joe Cocker, Dylan, Elvis Presley en Costello, Bowie natuurlijk. En wat Frans graag.

Na twintig keuzes vond ik het welletjes. Het zou mij niet verbazen dat, als ik het morgen nog eens doe, de lijst er voor negentig procent anders uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑