Blanco @WOT ’18-50

Gisteravond weer lekker geschilderd. Normaal begin ik dan volledig blanco, een wit doek, voorbewerkt maar dat is het dan. Deze keer moest ik daarvan afwijken. Mijn onderwerp verdiende een diepzwarte achtergrond. Ik gebruik eigenlijk nooit zwart, moet ik die kant op dan meng ik. Er staat hier wel een pot zwart maar ten opzichte van mijn mengsel is die gewoonlijk te steriel, te saai van kleur. Maar nu koos ik er toch voor, saai mocht. En dus begon ik tegen mijn gewoonte in niet geheel blanco.

De invulling vergde nog heel wat werk, de natuur gebruikt nu eenmaal veel kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑