Elk nadeel heb z’n voordeel

Ik mag dan wel mopperen op die hitte en de daarmee gepaard gaande beperkingen, als iedere medaille heeft ook deze een keerzijde.

Niets doen houd ik niet lang vol maar er is ook maar weinig waar ik uren achtereen mee bezig kan zijn. Ik heb al moeite met een film die langer dan anderhalf uur duurt, binchwatchen zal ik nooit aan beginnen. Een voetbalwedstrijd moet wel heel boeiend zijn wil ik hem tot het eind uitzitten voor de buis. En na een uurtje lezen leg ik mijn boek opzij, tijd voor iets anders.

Maar er komt nu wel wat meer tijd vrij voor schilderen. Geïnspireerd door de zomer pakte ik gistermiddag de penselen ter hand en schilderde dit fleurige veldboeket.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.