Geen #50books maar een lenteplaatje

In zijn gewaardeerde serie vragen over boek en schrijver wil @Petepel deze week weten of ik al dan niet in gesprek raak met een lezer(es) als ik per openbaar vervoer reis. Maar ik reis hoogst zelden met de trein en slechts een enkele keer over korte afstand met een streekbus. En als ik al een keer  per trein reis dan is dat in gezelschap en dan spreek je niet snel een toevallige medereiziger aan. Dus laat ik (ook) deze beurt aan me voorbij gaan.
Maar goed dat ik sinds donderdagavond een lenteaquarel heb liggen die ik jullie nog niet heb laten zien.
Het was oorspronkelijk mijn bedoeling onze kleinzoon te portretteren maar doordat mijn computer er de brui aangegeven had kon ik geen geschikte foto als houvast printen. Dat portret komt nog wel een keer. Maar voor die donderdag moest ik over op plan B. En dat was er niet.
Ik had de laatste tijd vooral met acryl gewerkt en dat vergt altijd enige voorbereiding. Omdat daar geen tijd voor was koos ik weer eens voor de aquarel, ook altijd leuk om te doen. Na wat bladeren door een stapel tijdschriften vond ik dit lentetafereel, een veldje met narcissen. Hier zijn ze zo goed als uitgebloeid maar op papier blijven ze lang goed.
image

2 gedachten over “Geen #50books maar een lenteplaatje

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑