Schilderen in de vakantie

Als ik op reis ga neem ik mee: …..

Afhankelijk van hoe we op vakantie gaan, is het met het vliegtuig dan beperk ik me meestal tot papier, houtskool en krijt. Maar met de auto hoef ik me niet in te houden. Dan gaat er het nodige aan schildermateriaal mee in de kofferbak.

Zo ook deze afgelopen vakantie aan de Moezel en in de Hoge Kempen. Maar dat wil dan nog niet zeggen dat ik er veel gebruik van heb gemaakt. Anders dan de weersvoorspellingen aangaven was er alle dagen alle reden om buiten te spelen. Daarbij kwam, niet onbelangrijk, beide in andere opzichten prima appartementen boden zowel binnen als buiten nauwelijks ruimte om me aan het schilderen te zetten. Alleen in Duitsland heb ik me even aan het experimenteren kunnen wagen. Een klein abstract werkje, acrylverf, met het mes opgezet. Het heeft de titel Zomer meegekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑