Sikh met sik

Broer Henk maakt tijdens zijn wereldreizen vaak ook portretfoto’s. Een paar heb ik reeds in het verleden geschilderd, vandaag was deze Sikh aan de beurt.

Nu moet ik zeggen dat ik er wel een eigen draai aan gegeven heb, dat was nodig. Sikhs knippen hun haar niet en de man op de foto had geen baard. Een Sikh zonder sik kan volgens mij geen Sikh zijn. Om te voorkomen dat deze meneer Singh serieus religieus in de problemen komt heb ik hem dus maar een behaarde kin gegeven.

Ik hoop dat ik daarmee mijn goede daad voor vandaag weer kan noteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑