Pastasalade

Vandaag gaat het hitteplan weer in, als het een beetje meezit, of tegen-, het is maar hoe je het bekijkt, staat ons weer een hittegolf te wachten.

Bij deze temperaturen wil ik graag uit mijn arsenaal aan saladerecepten putten. Een van mijn favorieten is een frisse pastasalade.

Op het boodschappenlijstje staan:

  • Fusili
  • Gerookte kipfilet
  • Lenteuitjes
  • Een bakje seleriesalade
  • Een blik halve perziken op sap

Voor twee personen hebben wij genoeg aan 150 gram fusili, al dente gekookt. Verder hoeft er alleen maar gesneden worden, twee lenteuitjes, een filetje in kleine blokjes en de perzik uit een halve literblik, ook in blokjes. Hussel alles plus de inhoud van het bakje seleriesalade door de pasta en laat de smaken een uurtje aan elkaar wennen.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.