Afspraak #WOT ’16-10

Ik hou wel van afspraken, vooral van afspraken nakomen! Je zult mij er niet snel op betrappen dat ik niet doe wat ik toegezegd heb. En als het al zo s dan ben ik het glad vergeten. Of dat met de leeftijd te maken heeft? Mogelijk, mogelijk ook met het belang (in mijn ogen, tenminste).
n mijn arbeidzaam leven had ik met landelijk verspreide relaties te maken. Uit die ervaringen kan ik melden dat het precies nakomen van een afspraak in tijd afneemt naarmate men zuidelijker komt. Grofweg kan k zeggen dat boven de rivieren voor tienen terugbellen voor tienen terugbellen is. De Brabander en de Limburger wil daar wel eens een stief kwartiertje bovenop doen. En dat stief betekent dat een kwartier bepaald langer is dan vijftien minuten!
Vanzelfsprekend hou je dan al snel rekening met die slordige afwijking.
Maar goed, bij mij is afspraak afspraak en kan ik die om een goede reden niet nakomen dan neem k contact op om een nieuwe afspraak te maken. Met andere woorden, je kunt op me rekenen!

2 Comments

  1. Goh… ik wou dat ik hetzelfde zeggen kon… pas op in wezen is het bij mij ook: een afspraak is een afspraak maar nu maakte ik onlangs een copie van een artikel dat ik aan iemand beloofde en nu zit ik hier met die copie en kan me begod niet meer herinneren aan wie ik die copie beloofde… Verder ben ik de wandelende agenda van het gezin.

    1. De agenda voor het gezin, daar heb je het al. Te veel aan je hoofd en dan vergeet een mens wel eens wat. Als het belangrijk is komt die iemand er vanzelf op terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.