Googelen #WOT ’15-30

Martha toch, van een neerlandica mag ik toch verwachten dat ze weet dat je goochelen zo schrijft!
Maar, bij verdere lezing zie ik dat het woord van de week wel degelijk googelen is, het zoeken op het world wide web naar informatie. En dan niet alleen via de zoekmachine van Google, ook andere zoekmachines mogen gebruikt worden.
Ik googel regelmatig, misschien wel bijna dagelijks. Gewoon, omdat ik graag van alles wat af weet en niet altijd de kennis paraat heb. Maar ook omdat ik even twijfel, hoe was het ook alweer, of hoe schrijf ik dat.
Google helpt mij ook wel via afbeeldingen zoeken. Zo werd ons onlangs een weekend aangeboden op een geheime locatie maar door het googelen van de bijgevoegde afbeelding was die snel achterhaald.
Googelen, leuk al moet je af en toe wel kunnen goochelen om iets uit die grote toverdoos die internet heet te kunnen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑