Oefening baart kunst #WOT ’18-46

Het woord van deze week is oefening en Martha combineert dat dan met het spreekwoordelijke oefening baart kunst. Mocht je dat baren al te letterlijk nemen dan hoef ik niet te oefenen, mannen zijn er niet op gebouwd om te baren dus dat wordt niets met de kunst.

Maar ik neem dat baren maar niet letterlijk, dat geeft me toch een kans. Ik ben echter geen kunstenaar maar een kunstenmaker en dat is iets heel anders.

Nee, ik heb niet de illusie dat mijn hobbymatig gebaarde schilderwerken ooit als kunst gezien zullen worden. En dat vind ik niet erg, ik geniet van deze hobby en scoor wel degelijk met oefenen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑