Ongeduld #WOT ’15-16

Ja hoor, dat woord past me. Vaak heb ik niet het geduld dat wekelijkse woord af te wachten. Of geen tijd, heb ik nog wel wat anders te doen dan wachten. En dan kies ik een ander onderwerp voor mijn dagelijks blog. Write on Thursday zegt dat ik op donderdag aan de ‘ opdracht’  moet voldoen en ook dit stukje schrijf ik nog op donderdag. Posten wordt vrijdag, dat geduld kan ik wel opbrengen.
Kortom. soms ongeduldig, soms kan ik geduld opbrengen.
Als k eerlijk ben, en dat ben ik, ben ik ongeduldig. Ik zie graag goede, maar wel snel genomen beslissingen. Ik erger me aan besluiteloosheid, heb een hekel aan getreuzel. En toch, als het moet heb ik, wat men noemt, de lange adem.
Immers, geduld is zulk een schone zaak!

3 Comments

  1. De laatste zin van je “Ongeduld” art. heeft mijn wederhelft mij al vaak toegevoegd….en de eerlijkheid gebiedt te zeggen nu ik je stukje lees, heeft zij wel gelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.