Recept #WOT ’17-24

Onze apotheek heeft samen met de huisarts een proef lopen om standaard herhaalrecepten per patiënt op besteldatum te harmoniseren. Dat is handig, scheelt in apotheekbezoek. Bovendien hoef je zelf ook niet meer de herhaling aan te vragen. Een paar weken geleden kreeg mijn vrouw het aanbod mee te doen in die proef. Een aanbod waar ze graag gebruik van maakte. En ik was een beetje jaloers, wilde ook wel. Bij de eerste gelegenheid dat ik de pillenwinkel bezocht vroeg ik dus of ik ook in aanmerking kon komen en dat kan. Het wordt nu zelfs zo geregeld dat ons beider herhaalrecepten gesynchroniseerd worden en we om de drie maanden in een keer alles op kunnen halen. Mooi toch!

Naast medicijnvoorschriften kunnen recepten ook voorschriften zijn om eten te bereiden.  Ik maak daar regelmatig dankbaar gebruik van. Vaak volg ik ze echter niet letterlijk, geef er dan een eigen draai aan. In de categorie  recepten zijn verschillende voorbeelden terug te vinden. 

2 gedachten over “Recept #WOT ’17-24

Voeg uw reactie toe

  1. een fijn systeem als je al langere tijd dezelfde medicatie in dezelfde dosering slikt. Het scheelt een boel herhaalrecepten aanvragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑