Schrijven #WOT ’18-51

Ik heb geen tijd om een WOT te schrijven. Van mij geen word on thursday deze week, er is werk aan de winkel. Martha komt iedere week met een woord en de vraag daar iets over te schrijven. Maar deze week kwam ze met nog een verzoek, ze wil op Eerste Kerstdag ieder uur een kerstverhaal op haar website plaatsen. Leuk idee maar het keurslijf waar ze me in wil persen staat me niet aan. Ik krijg het benauwd van teveel regels, heb ik altijd gehad. Een kerstverhaal, prima, maar dan bepaal ik wel de richting verder. Ik kon op begrip rekenen, een kerstverhaal, prima, graag uiterlijk de 21e inleveren.

En dus ben ik een kerstverhaal aan het schrijven. In mijn hoofd zit het al, de eerste woorden staan op het scherm. Dat moeten er minstens 300 worden, geen probleem. Eerste Kerstdag publiceer ik hier. Hoe laat ik bij Martha aan de beurt ben weet ik nog niet maar, wil je wat kerstverhalen lezen dan kun je dan in ieder geval op haar blog terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑