teken/schilder

Op deze pagina wat voorbeelden, meer, waaronder het recentste werk vind je op Pinterest.

11 Comments

 1. Er zijn prachtige werken bij, ik ben weg van de afrikaanse werken, wat een prachtige kleurencombinatie.Mag ik ze eens in het “echt”zien???

 2. Hallo beste Carel
  op de eerste plaats respect voor je teken en schilderwerken
  mijn vraag is namelijk, verkoop jij ze ook en zo ja hoe ben jij te werk gegaan
  ik vraag dit omdat mijn man ook tekent maar geen gebouwen en gezichten maar
  optical illusion geinspireerd door oa escher en Oscar Reutersward
  hij wil graag zijn tekeningen verkopen maar weet niet hoe
  vriendelijke groet Catharina

  1. Dag Catharina,
   allereerst dank voor je respect. Ik verkoop zelden tot nooit schilderijen, ben daar ook niet op ingesteld. Dat wil niet zeggen dat alle werk nog hier is. Soms schilder ik in opdracht, of liever, op verzoek. En verder alleen omdat ik het zelf leuk vind! Wat hij kan oen om zijn werk onder de aandacht te brengen? Probeer eens of hij in de plaatselijke bibliotheek of huisartsenpraktijk wat werk mag ophangen. Of misschien in de etalage van een leegstaand winkelpand. Lukt dat, vraag dan via een huisaanhuisbld of men er aandacht aan wil besteden, succes, Carel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.