#50books ’14-6

Welk boek geef je aan iemand die je nauwelijks kent?

Mijn eerste reactie was, waarom zou ik iemand die ik niet ken een boek geven? Niet dat ik te beroerd ben om iets te geven maar een boek? Nee, een boekenbon misschien, liever een bos bloemen of een doos bonbons. Maar toen bedacht ik me. Er staan hier nog wat dubbele boeken, mijn eigen Marokkaans koken, maar ook nog wat oude bundels waar ik in meegeschreven heb. Wat te enthousiast ingekocht zal ik maar zeggen.
Als die iemand die ik nauwelijks ken nu iemand is waarvan ik zou willen dat hij of zij mij een beetje leert kennen dan zou ik een van die verhalenbundels geven. En anders blijft het gewoon dat ruikertje of die pralines.

0 gedachten over “#50books ’14-6

Voeg uw reactie toe

  1. Krijgen we weer boekenvragen? Leuk leuk leuk. Oef …. de datum klopt niet helemaal, een oude vraag die niet behandeld was?
    Mijn antwoord: misschien een boekje met oude ansichtkaarten van zijn/haar woonplaats?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑