#50books, vraag 20

Welke boeken lees je stiekem omdat je je er eigenlijk voor schaamt?

Nou ja, wat een vraag, zeg! Waarom zou ik me moeten schamen voor het lezen van welk boek dan ook. Natuurlijk, als ik Mein Kampf zou lezen dan zou ik me diep moeten schamen. Maar ik lees dat niet!

Nee hoor, ik heb wel een e-reader maar niet omdat ik iets te verbergen heb, voor wie dan ook. Ik was trouwens niet eens op dat idee gekomen, een e-reader kopen omdat je wat te verbergen hebt.

Eerlijk gezegd ben ik best wel een open boek, nu ik zo die link leg. Voor de meeste mensen dan toch.

0 gedachten over “#50books, vraag 20

Voeg uw reactie toe

  1. Vroeger toen ik nog bij mijn oma logeerde mocht ik een bepaald boek niet lezen, dat was ( nog ) niet geschikt voor mij, dat heb ik toen stiekem toch gelezen: Woeste Hoogten van Emily Brönte. Ik heb het later herlezen en er weer van genoten evenals van de film. Ik schaam mij niet voor wat ik lees, ik ben soms gewoon nieuwsgierig en wil ook wel eens weten waar men over praat, ook al heb ik het idee dat het tien keer niks is.

  2. Een open boek. Ja, dat ben ik eigenlijk ook. In ieder geval spreekt mijn gezicht vaak boekdelen 😉 Ik zou ook rustig een Donald Duck gaan lezen. Ja, zelfs in de trein. Ook daar zou ik mij niet voor schamen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑