Volledige lockdown

Ik wil er eigenlijk niet over beginnen maar omdat dit blog de belangrijkste momenten in dit coronatijdperk voor het nageslacht vastlegt ontkom ik er niet aan.

Het is weer zover. Loopgraaf Nederland heeft gisteren deze omikron versie nog een boost gegeven. Niet alleen de koopgoot was overvol. Wel sportief, wij straks massaal een boosterprik, dan mag de tegenstander ook wel een extra kans geboden worden. Een kans hė, die kun je ook voor open doel missen.

Het begint te wennen, het patroon. De oplossingen liggen klaar en worden meteen van de plank gehaald. Afhaalmaaltijden, sporten naar buiten, werken online.

De grenzen worden weer opgezocht, mogen de kinderen niet naar school dan creëren we toch speelplekken, kunnen ze toch doorgaan met verspreiden. Dat soort dingen. Want nadenken dat moet het kabinet maar voor ons doen, ook makkelijker dan iedere keer een zondebok te moeten zoeken.

Vier weken voorlopig, het is te overzien. We gaan er ons vanzelf op instellen, evolutie noemen we dat. Alleen nog het ritme van de golfbeweging leren kennen, dan gaat het vanzelf.

Nee, het went nooit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑