1500 blogs!

Feest, 1500 blogs, de laatste jaren via iedere dag een bijdrage.
‘Waar haal je het steeds weer  vandaan?’
Tja, dat weet ik niet, soms van de straat, soms uit mijn werk, af en toe uit mijn duim! Maar ook van medebloggers die een voorzet geven, de #WOT, de #50books. Voorzetten die ik inkop of gewoon laat lopen. De ene keer moet ik kiezen, dienen de ideeën zich aan, het komt ook voor dat ik echt moet zoeken, nog maar eens mijn tekenwerkjes door moet worstelen. Of diep in mijn geheugen moet graven, op zoek naar iets van nostalgie.
Het begon eigenlijk allemaal, lang gelden bij web-log en ontwikkelde zich via Hyves. Ach, ook dat is inmiddels nostalgie  Met dank aan Nils die me onbewust de weg op hyves wees en Elja c.s. die me het een en ander over bloggen leerden en me uiteindelijk aanzetten tot een dagelijkse post!

Geen slingers, geen ballonnen! Gewoon doorgaan. Met dank aan mijn trouwe volgers, dat wel!

8 Comments

  1. Hazo… dank u 😉 Wel trouw sinds ik hier bij jou ben aanbeland maar het zou gelogen zijn om te pretenderen dat ik al jouw 1500 blogs doorworsteld heb 🙂 Proficiat hé @->– en ‘keep up the good work’ 🙂

  2. Blijf het zo trouw mogelijk volgen….al was het alleen maar omdat ik het zo knap vind dat je dit iedere dag toch weer presteert. ..

  3. Vijftienhonderd! Mijn hemel, in vier jaar? Dat is nogal wat. Zelfs meer dan 1 per dag, want elke maand 31,25, terwijl er maar 7 maanden met 31 dagen zijn en eentje met maar 28 of 29 dagen.
    Dat is met recht een felicitatie waard; GEFELICITEERD.
    Ga zo door en gij zult spinazie eten (een uitdrukking van mijn moeder, slaat nergens op, maar toch…)

    1. het heeft wel wat langer dan vier jaar geduurd. Die 1500 staan op mijn huidige weblog, er zijn er meer geweest maar die heb ik niet overgenomen vanwege met name het onderwerp dat erg tijdsgebonden was

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.