All inclusive

Nee, we boeken alleen maar logies, standaard, het ontbijt maken we zelf wel en het is veel te leuk op zoek te gaan naar het beste lokale eettentje. De hoofdprijs? De laatste dag komen we er terug. We houden van afwisseling.
Vorige week meldde ik dat we ter compensatie van een veel te lange wachttijd alvorens we ons appartement konden betrekken onder meer een gratis etentje in het restaurant van onze accommodatie  kregen aangeboden. En dan zijn we toch Hollanders, hè.
Het was een bijzondere ervaring. Het eten was redelijk tot goed, geen klagen. Het personeel holde door de zaal, de aangeboden gerechten werden constant aangevuld, geen klagen. En ook de gasten liepen constant rond, bordjes vullen. Een en al beweging en dat vonden we eerlijk gezegd wat minder.
Ik moest overigens sterk denken aan de sportdagen van ons bedrijf, vroeger. Die werden steevast afgesloten met een warm en koud buffet. Na het startsein volde een ware run op het uitgestalde voedsel. De fraai opgemaakte schotels werden in no time geruïneerd. De paling en haring was binnen de kortste keren van het aanbod geschrapt.
Ook hier zagen we weer mensen die het voedsel stapelden. De meest vreemde combinaties kwam je op borden tegen, liefst op een grote hoop, hopend dat het er niet af zou vallen.
Sorry, ik heb niets met dit soort maaltijden. Niet vanwege de kwaliteit van het eten, wel vanwege de kwaliteit van een deel der eters.
Straks maar weer lekker ergens à la carte eten in alle rust. Lekker genieten!

0 Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.