Expositie bij Stichting SWOS

Bij de SWOS ontstond het idee om de gangen te benutten met een wisseltoonstelling. Ik zou het spits afbijten met mijn schilderijen in de maanden april en mei van dit jaar. En toen kwam corona met als gevolg een lockdown waar we nu heel voorzichtig, stapje voor stapje, uitkomen.

De SWOS is extra voorzichtig, terecht, want haar bezoekers behoren in overgrote mate tot de gevarenklasse. Maar ook daar wordt mondjesmaat weer wat activiteit ontwikkeld.

In de afgelopen weken heb ik uit mijn werk een keuze gemaakt en er hangen nu ongeveer dertig schilderijen van mij op de Oranjeplaats in Schoonhoven. Officieel wordt de expositie pas op 2 oktober geopend maar ik mag nu melden dat je als kijker al welkom bent. Uiteraard binnen de corona-afspraken, dus je bent gezond, wast de handen en houdt je aan de anderhalve meter. Aanmelden is niet nodig maar mocht het op enig moment te druk zijn (ik verwacht dat niet tenzij iemand busreizen gaat organiseren) dan kan men vagen op een later tijdstip terug te komen. De SWOS is op werkdagen open en dan kun je in ieder geval tussen negen en drie uur terecht.

Desgewenst loop ik met je mee en kan ik een toelichting geven. Via een persoonlijk bericht op messenger kunnen we een afspraak maken.

De schilderijen zijn te koop en de opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting. Er hangen geen prijskaartjes aan maar ze gaan ook niet voor minder dan € 25,00 weg. Uiteraard komt een gekocht exemplaar pas na afloop van de tentoonstelling beschikbaar.

Ik ben geen filmer maar heb toch maar een ‘promotievideo’ gemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=uD6xcHRvBck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑