Het zit er weer op

2015 Beleeft vandaag zijn laatste dag, daar vertel ik niets nieuws mee. Het was me het jaartje wel, ook daar ga ik het niet over hebben. Bekijk zo nodig enige van die vele overzichten die de media altijd in deze week presenteren. En misschien kan een cabaretier met zijn oudejaarsconference je erbij helpen. Het zit er dik in dat wij vanavond even naar Herman Finkers kijken en Sjaak Bral opnemen.
Benieuwd naar mijn 2015, blader gerust even terug in mijn blogjes. Een herinnering wil ik er even uitlichten. Een dieptepunt, de ernstige ziekte en het overlijden van zwager Erik. En dan tegelijk de positieve ervaring dat ik een substantiële bijdrage heb kunnen leveren aan een gepast en mooi afscheid.
Ik ben steeds minder een terugkijker, kijk liever vooruit.
Ik wens iedereen een voorspoedig 2016, een jaar vol liefde en geluk, een jaar waarin je wensen vervuld worden. En vooral een gezond jaar, de basis voor dit alles. Voorzichtig met vuurwerk!

2 Comments

  1. Het oude jaar loopt naar zijn einde toe, ‘t nieuwe moet nog vol goede moed beginnen… maak er wat moois van. Fijne eindejaarsdagen met je gezin 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.