Nieuwe jaargids Stichting Welzijn Krimpenerwaard

Wat later dan normaal, maar dat is ongetwijfeld een gevolg van de onzekerheid die corona met zich brengt, heb ik het nieuwe jaarprogramma op mogen halen.

Het is de eerste die uitgegeven wordt door de uit de fusie voortgekomen stichting. Wat dikker dan in de tijd dat ik de boekjes maakte voor de SWOS maar wat wil je, nu niet alleen voor Schoonhoven maar voor de hele Krimpenerwaard.

Of ik wat opbouwende feedback wilde geven. Nou nee, daar heb ik  vriendelijk voor bedankt. De SWOS mag dan wel een beetje een kindje van me geweest zijn, nu ze volwassen en het huis uit is heb ik het losgelaten. Ik bemoei me ook niet met de opvoeding van mijn kleinkinderen. Het is nu aan anderen.

Dat neemt overigens niet weg dat ik ervan geniet dat de nieuwe brochure in alle opzichten lijkt op wat ik in mijn tijd ontwikkeld heb. Mag ik dat zeggen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.