Pauze van onbekende lengte

square_6144583387Ik stop er even mee. Natuurlijk maak ik af waar ik mee bezig ben. Maar ik begin niet meer opnieuw, dat wil zeggen, in ieder geval voorlopig niet. Als je iets te lang doet dan gaat het vervelen. Als het nieuwe eraf is dan daalt de zin en omdat het niet moet mag je dan stoppen. Ik had, nee heb naar nieuwe elementen gezocht, soms ook gevonden maar dat was onvoldoende om de zaak levendig te houden. En dus kap ik er mee. Misschien ga ik het missen, wie weet. En in dat geval start ik gewoon opnieuw met en tegen dezelfden, met en tegen anderen. De medespelers/ tegenstanders krijgen vanzelfsprekend persoonlijk bericht. En ze worden bedankt voor het geduld dat ze met me hadden.

 

0 gedachten over “Pauze van onbekende lengte

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑