Schoonhoven opende haar deuren

SAM_1952image

Even nastuiteren, mag ik? Vanmiddag opende Schoonhoven haar deuren. Op achtentwintig adressen achtentwintig verrassende optredens. Helaas, ik heb het slechts van horen zeggen maar het moet geweldig geweest zijn. Ik heb alleen de openingsact gezien, de Dam vol publiek en zangers en op een balkon Ingrid Kapelle die een geweldige aria en beste gaf, gesteund door die zangers op het plein. Maar daarna moest ik snel door naar mijn eigen stekkie, Voorhaven 29. Ik heb nauwelijks de tijd gehad om mijn broodjes te eten, bijna constant zaten er mensen in de huiskamer, in afwachting van wat ik te vertellen had. Vijftien verhalen heb ik verteld, allemaal over de geschiedenis van de bewoners van het witte huis. Bij elkaar zijn er ruim honderd mensen op afgekomen. Veel meer hadden we ook niet kunnen bergen. En al die mensen waren enthousiast over het gebodene deze middag.
Ook voor Ivo en Ellen, de bewoner van het pand was het een heel leuke middag.

Nadat het theater weer tot woonkamer was omgebouwd ben ik naar het Bastion gegaan. Daar was de nazit georganiseerd en kreeg ik ook van de andere deelnemers de ervaringen door. Iedereen was enthousiast, heft en geweldige middag gehad.

Een groep van zeven amateurfilmers heeft opnamen gemaakt van alle optredens. Zodra die de boel gemonteerd hebben zal ik hier wel een filmpje plaatsen.

0 gedachten over “Schoonhoven opende haar deuren

Voeg uw reactie toe

  1. Gefeliciteerd met het grote succes. Erg jammer dat we niet konden meegenieten, maar gelukkig hadden we een leuk alternatief: een gezellig familiefeest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑