Zo vroeg mogelijk

Nee, geen zorgen, ik hoef er de wekker niet voor te zetten. Dat mogelijk wordt met name bepaald door de opening van de optiek.

Gisteren ben ik bij de optometrist in Gouda geweest en de dame in kwestie was enthousiast over het resultaat van de staaroperatie. Ze constateerde dat het rechteroog nu royaal boven gemiddeld presteert, de meting kwam uit op 120%. Dat komt niet echt overeen met mijn ervaring maar ik zou volgens haar zonder correctie verder kunnen. Zelfs de cilinderafwijking is verbeterd. Aan de opticien is het om het evenwicht tussen links en rechts te bewerkstelligen.

Wat het kleurverschil tussen links en rechts betreft, ik moet het maar even aankijken. Operatie links is nog lang niet nodig maar als het kleurverschil tot irritatie leidt mag ik contact opnemen.

Afwachten dus!

Een gedachte over “Zo vroeg mogelijk

Voeg uw reactie toe

  1. Inmiddels bij de opticien geweest die goed kon begrijpen dat de bril slecht beviel. Hij constateert dat ik een correctie van -5 op rechts nodig heb tegen de -2.75 van voor de operatie. Hij gaat zijn best doen dat ik morgen een setje goede lenzen in huis heb.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑