Er gebeurt niet veel

Nee, vervelen is er niet bij, zo erg is het nu ook weer niet. Maar wat er gebeurt is het vermelden niet waard. Zoals iedere maandagochtend was ik ook gisteren een uurtje op de sportschool. En daarna heb ik wat overhemden en T-shirts gestreken. In de middag even naar Bergambacht gefietst voor spekjes maar de Lidl had ze niet meer. Ik denk dat iedereen aan de stamppot boerenkool of zuurkool gaat. Wat smalltalk bij de kassa, dat was het wel. En dan vlak voor het eten even in de rij bij de huisarts die de gratis griepprik weer uitdeelde. En als ik rij zeg bedoel ik rij. Tot ver voor de ingang stonden de mensen in de rij. Vooral ouderen, de grootste doelgroep voor het prikje. In de avonduren heb ik even zitten broeden op een nog te schrijven blogje en daarna was de inspiratie op. Nog even de avonturen van Hendrik Groen bekeken en maar lekker in bed gedoken. Er gebeurt niet veel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑