Naar de knoppen

Rolan2Het is zaterdag dus ontbijten we wat luxer dan de doordeweekse boterham en kop thee. We overdrijven niet hoor, alleen op feestdagen als Kerst en Pasen gaan we verder dan het afbakbroodje en een glaasje jus d’orange, vers geperst.
Vanochtend wilde ik de oven op voorverwarmen zetten maar er gebeurde niets. Er was geen probleem met de elektriciteit, de rest deed het allemaal. Wat nu? Zonder oven geen broodjes.
Bij nadere inspectie bleek er een klein sleuteltje op de display te staan. Ik had dat nooit eerder gezien maar begreep dat er iets op slot gezet moest zijn. Na wat zoeken vond ik een door ons nooit gebruikt knopje waar hetzelfde sleuteltje onder staat. En inderdaad, na erop gedrukt te hebben kon ik alsnog de oven instellen op voorverwarmen.
Hoe kan dat nou zou een logische vraag zijn maar ik sloeg die meteen over en wees met een beschuldigende vinger naar onze kleine onderzoeker, Rolan.
Wanneer die knoppen ziet dan probeert hij ze uit.
Vrijdagochtend was hij weer op ontdekkingsreis geweest dus daar zal het moment van zijn ‘vergrijp’ liggen.

3 gedachten over “Naar de knoppen

Voeg uw reactie toe

  1. Hahaha…. best wel een vindingrijk manneken én voorzichtiger dan opa …. Aja, nu het slotje opstond kon hij niet meer per ongeluk de oven aanzetten en zich branden… Maar opa toch… lol… 😉

    1. vindingrijk, akkoord maar voorzichtig? Welnee, een onbedoelde toevalstreffer, van de week via de app een foto dat hij de kindersluiting op een keukenkastdeurtje omzeild had en de inhoud aan het verspreiden was 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑