Steeds gekker?

Een avondje alleen thuis, geen zin in mijn huidige boek, dus een beetje hangen voor de buis. Twee voor twaalf laat ik schieten, voor het moment, daar kijken we later samen wel naar.

Na het achtuurjournaal kies ik voor vroege vogels via kijken vanaf het begin. Prachtige nauuropnames van een gebied waar we binnenkort een paar dagen zitten. So far, so good.

Doorgeschakeld naar Bed and Breakfast, even maar. Wat een gezeur over ‘ik hou niet van die kleur, die badkamer is wat krap als je er niet zijn tweeën in staat en ik zou wel wat meer keuze in de zoetigheid bij het ontbijt willen!’ En dat in de vijf minuten dat ik het aan had staan.

Q-anon in de aankondiging van het volgende programma. Maar eerst de laksheid in beslissing rond de coronabestrijding. Maak het lekker ingewikkeld door de verantwoordelijkheid regionaal te leggen. Dan kun je hier met mondkapjes de supermarkt in en in het volgende dorp is dat helemaal niet nodig.

Het volgende onderwerp gaat over de complottheorieën die Q anon in de States introduceert en hier kennelijk wat volgers heeft. Ik hoop maar dat het bij wat volgers blijft, die idioterie!

Goed, dat was het dieptepunt maar ook de soap naar aanleiding van de benoeming van de nieuwe bondscoach wil ik even noemen. Half Nederland vindt zichzelf een betere coach.

Ik denk dat ik maar eens een weekje afstand neem van al die nonsens. Vandaag even opa zijn, dat is het betere werk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.