De jaarlijkse bloesemtocht

Ze staan weer volop in de bloei, de fruitbomen. Voor mijn gevoel zijn ze wat vroeg, dit jaar, maar ik kan me vergissen.

Onwillekeurig denk ik terug aan de jaren dat ik met een club in de periode maart tot half oktober toertochten fietste. Iedere zondagochtend een tocht van een kilometer of honderd.

Vaste prik was de bloesemtocht. We vertrokken als altijd uit Driebergen en via de Viaanse brug kwamen we dan in de Betuwe uit. Terug met de pont bij Culemborg of Wijk bij Duurstede. Mooie tochten waren het maar meestal waren we een paar weken te vroeg om echt van de bloesem te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑