Een eenvoudige doch gezonde maaltijd

Het zijn drukke dagen voor me. Maar ik wil ook het gewone ritme zoveel mogelijk vasthouden. Daar hoort ook bij dat ik de in ieder geval twee keer in de week voor de warme hap zorg.

Meestal is dat de woensdag en de donderdag. Er is geen reden om daar nu van af te wijken.

Soms moet ik dan rekening houden met wat er al in huis is. Gisteren was dat onder andere een aubergine. Maar wel een kleinere dan die ik normaal in mijn winkelwagentje doe wanneer ik voor het maken van een gevulde kies. In de schuur vond ik ook nog een courgette, dan die ook maar vullen.

De een met spekjes, de andere met tonijn uit een blikje. En de groentes heb ik aangevuld met rode ui, knoflook en puntpaprika. Oh, en vergeet vooral de kaas niet, geraspte Gouds belegen en een cherrytomaatje ter versiering.

We hebben er heerlijk van zitten smullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑