Het is niets geworden

Enige maanden geleden vond ik een boekje van Toon Hermans, overdrijvende wolken. Ik dacht dat daar wel af en toe een leuk idee uit te halen was voor een blogje en opende de categorie Toon Hermans. Veel is het niet geworden, veel meer gaat het ook niet worden. Eerlijk gezegd vind ik het allemaal nogal flauw, dat viel dus tegen. Ik zal het boekje ergens in zo’n muurkastje leggen, zo’n huisboekenuitleen. Misschien kan een ander en dan wel plezier aan beleven.

Om niet helemaal zonder iets te eindigen, een laatste quote:

Toen de wekker afliep zei ik tegen Jan: “Wekker”. “Ja”, zei Jan, ‘ik wek ‘r”. Hij gaf haar een klein lief duwtje en zei “opstaan, Janneke”.

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.