Afmelden #WOT ’19-3

Net voor ik begon met het schrijven van dit blog heb ik me afgemeld voor mijn sportuurtje. Mijn verkoudheid vereist dat ik me rustig hou, ik moet maar een keertje overslaan.

Ik meld me liever niet af, heb ik me ergens aan verbonden dan kom ik dat zoveel mogelijk na. Maar in dit geval is er sprake van overmacht.

Ik maak een uitzondering en dat is voor nieuwsbrieven die vaak onbedoeld in mijn e-mailbox binnenkomen. Dan heb ik even niet gezien dat ik me ervoor aanmeldde. Liefst zo snel mogelijk maak ik van de mogelijkheid gebruik de aanmelding ongedaan te maken. En, lukt dat niet dan verdwijnt het leverende e-mailadres in mijn spammap. Ik zit helemaal niet te wachten op die dagelijkse aanbiedingen, wanneer ik iets nodig heb dan ga ik zelf wel op zoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑