Flow #WOT ’13-3

‘Ik zit in een flow, een mentale toestand waarin ik volledig geconcentreerd op mijn doel af kan gaan, niet kan worden gehinderd door welk signaal van buiten ook.’
Eerlijk gezegd ken ik dat begrip niet uit eigen ervaring. Ik kan best lekker bezig zijn met iets, aardig op weg naar een goed eindresultaat zijn. Maar nooit voor langere tijd volledig geconcentreerd. Ik laat me afleiden of ik word moe. En een paar tellen in een flow zitten lijkt me, eerlijk gezegd, onzin. Maar deze WOT heb ik wel in een keer, zonder afgeleid te worden door iets anders dan de woordenteller, geschreven. Goed, het zijn slechts hondertwintig woorden, amper een paar minuten werk. Maar toch, in één keer, zonder afleiding.

0 gedachten over “Flow #WOT ’13-3

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑